Nu var det dags igen!

Jag ska ta en lite bloggpaus nu igen! För jag vill njuta utav sommaren nu,jag börjar blogga om ngn vecka igen!
Kram! ♥

Sommarlov!!! :D


Har precis haft skolavslutning! Så nu blir det att slänga sej framför tv:n!
Kram♥

Nya saker

Jag fick lite nya saker häromdagen (bilden) ett par nya puma shorts som jag ska ha i morgon på fotbollsgrejset i skolan imorgon! Skulle lätt slippa den,men får väl hålla ut och tänka att det snart är sommarlov...


Tights

Skyddsplast till mobilen

Jag är inte riktigt nöjd med färgen på shortsen men det fanns bara den färgen!
Vi har sovmorgon till 9 imorgon,det gillas! Men det ska ändå bli rätt tididigt ikväll så jag orkar imorgon!
Natti! ♥

Spagetti Ben

Idag cyklade vi hela långa vägen till Ålleberg,sedan gick vi några mil,nej skojja vi kanske gick några kilometer!? :P Det regnade på morgonen så man hade ingen lust att gå ut,men som tur var slutade det lite senare! Gissa om det var gött att komma in och slänga sej framför tv:n?! ;)

Hjördis

Nu ska jag slänga mej i ett varmt bad! Känner mej rätt sliten nu!
Kram!♥

Lite bilder!

Här kommer lite bilder från när jag var i stan med Veronica för ett par dagar sen! :)



Syrran kunde väl få va med på ngn bild me! ;)

Sista "normala dagen" i skolan var idag.(Sen ska vi mest på utflykter och så) På matten idag fick vi tbx proven,det gick ganska bra för mej,men vill dock inte säga vad jag fick! ;)
Läraren bjöd även på glass idag! (Y)
Hörs sen!

verran gästbloggar

Fick se en lapp där antonia övade till provet och det stod på lappen var:''CPCPCP STÖRDA PROV-.-!'' Haha dog lite xD Vi hade världens svåraste prov idag, 2frågor! Antonia uppdaterar senare!

Före & efter

Nu kommer de efterlängtade före&efter-bilderna från mitt rum! :) Bilderna är tagna med mobilkameran så ni får ursäkta den dåliga kvalitén! Fast min morbror har lagat min riktiga kamera nu så det kommer bli bättre bilder i framtiden! (Y)


Gött,gött!

Nu ska jag börja blogga igen då! ;)
Jag kom precis upp från ett varmt,långt skumbad (Y) Ansiktsmask och hårinpackning hann jag oxå med! Jag ska fixa mej lite strax,ska ut och handla med syrran om en stund osv...
Jag kan inte fatta att det är skolavslutning på torsdag,åh vad gött det ska bli!!! :D Tänk att kunna sova ut på mornarna och bara sätta sej framför tv:n...Men än är det några dagar kvar. Men,men,ska som sagt fixa mej nu!
Kram♥

~Tråk~

Bloggpaus!

Jo,jag har inte orkat blogga  på ett tag av lite olika anledningar..Så jag ska ha bloggpaus tills på söndag elr måndag! Sen LOVAR jag att bli bättre på att uppdatera!
Kram! ♥

Fail ^^

Dumma åska!

Nu tänker jag skylla ifrån mej lite! ^^:
Det är faktiskt åskans fel att jag inte har uppdaterat idag! Det är också åskans fel att jag inte har kunnat(/orkat) plugga SO idag. Sådäså! :)

Tillbaka till skolan

Jaha,imorgon var det skola igen då..Det känns hemskt att tänka på att behöva gå upp tidigt imorgon!:(
Men vi har iaf sovmorgon i 45 minuter (Y)
Våran studsmatta gick sönder tp helt idag,så vi får hoppa på den så läge den håller. Ne,nu orkar jag inte skriva mer,Godnatt! :)

Bilden delvis rätt! x)

Här målas det! ;D

Nu är Annika här igen och målar andra lagret färg i mitt rum,så senare när det har torkat och så,så får ni före och efter! :) Jag ska även passa på att ladda upp lite andra bilder från stan som jag lovade! :P
När hon är klar med rummet ska vi ut och handla,sen vet jag inte så mkt mer! x) Jo,jag ska sola och KANSKE plugga so (om jag orkar)
Hörs sen! :)

Målar :)

Idag var Annika här och målade första lagret fär i mitt rum! Det blev ljuslila,jättefint! :)
Hon ska måla andra lagret i morgon,så ni kan ju räkna med före och efter bilder! :D
Ska göra iordning mej för kvällen nu! x)
Natti,natti! ^^

Vill ha sommarlov nu!

Fy,nu börjar vi skolan nu på tisdag igen,jag tycker vi kunde få ha sommarlov nu! :P Dom i skåne får sluta den 9:de,och vi den 16:de,det är ju orättvist! :( Ajja,jag lägger iaf upp lite bilder från igår sen!
Hejråh!

Hulda i kläder!<3

Förlåt! ♥

Sry att jag inte har uppdaterat så mkt de senaste två dagarna. Men jag har verkligen haft fullt upp...Igår var jag först på stan och köpte lite mobilgrejer på expert osv,sen på eftermiddagen åkte jag ut med mina stora syskon,vi åt pizza och spelade minigolf,när vi kom hem hoppade jag studsmatta och lite sånt. Och idag så vaknade jag med ont imagen och sen när jag mådde bättre mötte jag upp Veronica på fest-i-stan...Och sen var jag med henne och Mona och lite sånt,så ja,det var väl det! x)
Hörs imorgon!

♥Random♥

världens bästa verran

Hejsan svejsan ligon gren! Jag,veronica gästbloggar här! :D Vi+andrine har varit på stan och jag köpte 2 linnen och antonia 1. Sen gick vi hem till henne och hoppade studsmatta och sen kom Mona och lite senare gick vi och köpte pommes frites och åt såklart. Nu har Mona åkt hem och antonia sitter med en kopp kaffe i handen. Vi har spelat basket,och bollen hamna i grannens trädgård hela tiden. xD Men nu ska vi fortsätta nörda runt lite så vi hörs!

~gammal bild~

Mobilsaker

Nu har syrran beställt lite mobilsaker till mej! (Y) Det var en golla väska (alltså en mobil väska/strumpa) och ett plast-skydd att sätta på skärmen på mobilen! För den börjar bli aningens repig! :P Vilgot är här i köket och tigger pannkakor..xD
Hörs sen!

Så ser min mobil ut! :P

Mail

Jag har gjort en mail-adress till bloggen! Så att ni kan kontakta mej if ni vill något! :)

[email protected]

Trallalaa xP

Hejsan! ;D
Jag fick hem en bikini och ett par solglasögon igår! (Y) Jag kan lägga upp en bild på det sen! :D Jag vaknade sent idag,vid 11 tiden,oerhört skönt att få sova ut! :) Vi är ju lediga till måndag!
Imorgon ska jag och Andrine (syster) åka med våra stora halvsyskon och äta pizz och lite sånt! x)
Nu ska jag iaf ut! :)

En katt O.o

(Foto Tävling-sommar)

http://linneaasjostrom.blogg.se/2011/june/fototavling-i-sammarbete-med-johanpixels.html#comment

http://johanpixels.se/webbshop/

Jag vill vinna: http://johanpixels.se/webbshop/product.php?id_product=174

Detta är bilden jag tävlar med!

Veckans Besökare!

Ja,veckans besökare hittar ni här:Grattis

Buhu! :(

Jag kan inte kolla min statistik!! :( fy vad surt!!!!
Nån mer som inte kan de?

Ut! ;D

Hej,hej! :D
Det får bli ett snabbt inlägg nu,Vincent (bror) och hans tjej Emma kom nu,så vi ska va ute en stund! :) Det är ju rätt varmt nu. Haha nu hör jag hur brorsans son ropar "Mormor,var  är Andrine och Antonia?" Sötiisen! <3 Ajjah herrå! ;)

Och nu hoppar busarna i min säng oxå! -.- (Vilgot kom nu mä,if ni undra vrf ja sa BUSARNA!)

RSS 2.0